top of page
bride1.webp

Bruidspakketten van Studio-Sandra

Op de meest bijzondere dag van je leven wil je er natuurlijk stralend uitzien, en daar kan ik je bij helpen. Studio- Sandra biedt speciale bruiloftspakketten die zijn ontworpen om jou er op je best uit te laten zien en je te laten schitteren op je trouwdag. Van professionele haarstyling en make-up. Voorkeur aan huis of op locatie? Het kan allemaal. Ook wordt er gekeken naar jouw wensen en stijl. 

Logo bloem Studio-Sandra

Beleef een prachtige bruiloft samen met Studio-Sandra

  Kun je niet kiezen of heb je vragen? Neem dan gerust even contact op.
Aanwezigheid vóór 7:00 extra toeslag van 50 euro. Zondagen extra toeslag van 35 euro - Buiten de straal van 30 km zijn de reiskosten van 21 cent per km (met uitzondering van de proefsessies).- Wachttijd in overleg.

YC-0541_edited.jpg

Maak je trouwdag onvergetelijk

Ik begrijp hoe belangrijk elk detail is op deze speciale dag, en ik zorg ervoor dat je je mooiste zelf kunt zijn. Laat mij je helpen om een onvergetelijke indruk te maken op je trouwdag. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over mijn bruiloftpakketten en reserveer je afspraak. Het is jouw dag om te stralen, en ik sta klaar om je te laten schitteren!

Stressvrije Voorbereiding

Ik zorg voor een naadloze en ontspannende schoonheidservaring, zodat jullie je kunnen concentreren op het vieren van deze speciale dag.

bottom of page